• Een transparanteen eerlijke aanpak isvoor ons heel logisch

  Professionals met passie

  Sinds de jaren negentig verzorgt Want 2 Work Uitzendorganisatie de werving en selectie van medewerkers voor een verschillende Nederlandse bedrijven.
   Lees verder

  Contact

  Want 2 Work
  De Meerheuvel 19 T +31 73 633 90 30
  5221 EA 's-Hertogenbosch F +31 73 633 90 39

  Nederland

  E info@want2work.nl

  BTW nr. 802107023B01


Vacatures

Orderpicker Magazyn ( Waalwijk)

Agencja Want2Work poszukuje pracowników do pracy na magazynie spozywczym w miejscowosci Waalwijk. Naszym klientem jest profesjonalny i prężnie rozwijajacy sie magazyn .

Team Leader. Koordynator produkcji ( Harderwijk)

Dla naszego Klienta znajdujacego sie w miejscowosci Harderwijk poszukujemy team ledera produkcji. Profesjonalny zaklad prdukcyjny zajmuje sie wytwarzaniem wyrobow cukierniczych m.in ciastek.

Machine Operators Verpakkingsafdeling

Voor één van onze opdrachtgevers, een ambitieuze, actieve, snel groeiende producent van biscuits en drinks, gevestigd in Harderwijk zijn wij op zoek naar Machine Operators Verpakkingsafdeling. Dit bedrijf is in Nederland marktleider van verantwoorde tussendoor biscuits, chocoladebiscuits en Sinterklaas-producten (zoals kruid- en pepernoten) en koel verse fruitsappen onder het huismerk van verschillende supermarkten. Ook in België en Engeland kent dit bedrijf een belangrijke en snelgroeiende positie.

Expeditie medewerkers voor de zaterdag

Voor onze opdrachtgever een toonaangevend en innovatief logistiek bedrijf actief in verse levensmiddelen zoals groente, fruit en aardappelen, zijn wij op zoek naar Expeditie medewerkers voor de zaterdag. Werktijden zijn van 05:00u - 12:00u en van 14:00u -22:00u. Wanneer het druk is kan er op de meer dagen gewerkt worden.

Logistiek medewerker (Den Bosch)

Voor onze opdrachtgever in 's-Hertogenbosch, een innovatief, succesvol en dynamisch pakketservicebedrijf, zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker.

Procesoperators Industriële Bakkerij (Harderwijk)

Voor één van onze opdrachtgevers, een ambitieuze, actieve, snel groeiende producent van biscuits en drinks, gevestigd in Harderwijk zijn wij op zoek naar Procesoperators Industriële Bakkerij. Dit bedrijf is in Nederland marktleider van verantwoorde tussendoor biscuits, chocoladebiscuits en Sinterklaas-producten (zoals kruid- en pepernoten) en koel verse fruitsappen onder het huismerk van verschillende supermarkten. Ook in België en Engeland kent dit bedrijf een belangrijke en snelgroeiende positie.
Alle vacatures >