PAYROLLING SERVICE

Minder kosten, minder administratieve lasten, minder risico’s, minder zorgen om werknemers en meer flexibiliteit. Naast het tijdelijk inzetten van extra medewerkers en het invullen van vacatures kunt u ook bij Want 2 Work terecht voor het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap. Met dezelfde service, betrouwbaarheid en kwaliteit die u ook bij onze uitzend- en werving & selectie werkzaamheden gewend bent.

Wij zorgen dat u zich weer bezig kunt gaan houden met ondernemen. Het verlagen van uw werkgeversrisico en administratieve lasten levert een flinke besparing op voor uw organisatie. Het levert u overigens nog meer financiële voordelen op doordat u niet meer apart een accountant en arbodienst hoeft in te schakelen en pensioenen en verzekeringen dient af te sluiten. Wij hebben alle kennis in huis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgevingen op het gebied van payrolling.

Want 2 Work Uitzendorganisatie neemt de complete administratieve handelingen uit handen, zorgt voor een correcte loonbetaling en draagt premies en belastingen af. U hoeft enkel de uren op de door u gewenste manier door te geven. Geen ingewikkelde formulieren of inlogcodes om de uren digitaal door te kunnen geven. Uw kunt altijd op uw persoonlijke Want 2 Work adviseur inschakelen bij contractbesprekingen, beoordelingen of andere HR vraagstukken.

Het voeren van een salarisadministratie is een tijdrovende klus, bovendien brengt het werkgeverschap veel verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Dan is het goed om te weten dat Want 2 Work niet alleen professioneel en betrouwbaar is maar vooral ook een zorgzame organisatie.

Tevreden personeel begint bij het correct en tijdig uitbetalen van het salaris en persoonlijke aandacht, zo dragen we ons steentje bij om uw werknemers tevreden te houden. Als de werknemer vragen heeft over het salaris, de reserveringen, contract of cao bepalingen dan zijn wij het aanspreekpunt. Uw want 2 work contactpersoon staat niet alleen klaar voor u, maar ook voor uw personeel!

Want 2 Work neemt graag de rol van het juridisch werkgeverschap van u over en dat levert in het kort de volgende voordelen op:

  • U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren
  • Geen arbeidsintensieve loonadministratie
  • Geen ingewikkelde contractadministratie
  • Geen doorbetalingsplicht bij ziekte
  • Geen risico’s met betrekking tot arbeidsovereenkomsten
  • Geen verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • U heeft meer flexibiliteit met betrekking tot de proeftijd