een transparante en eerlijke aanpak is voor ons heel logisch

Professionals met passie

Waar anderen nee zeggen zegt Want 2 Work JA. Door onze betrokkenheid en passie komen wij tot grote prestaties. Een omgeving waar uitzendkrachten zich thuis voelen en klanten zich gehoord en begrepen voelen.
Eerlijkheid en transparantie is ons motto, van het werk tot transport en huisvesting tot aan de facturatie. Korte lijnen, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken die onze organisatie al jarenlang typeren.

Na jaren op rij een aanzienlijke groei doorgemaakt te hebben is Want 2 Work inmiddels een gerenommeerde en bekende speler binnen de logistieke wereld geworden. Partijen wijken steeds vaker af van de traditionele logge uitzendorganisaties, waar de telefoon na 17.00uur uit gaat en kiezen voor de klantgerichte en persoonlijke samenwerking met Want 2 Work.

Door een geavanceerd werving & selectie model heeft Want 2 Work bewezen dat in een economie waarin goed personeel de grote bottleneck is, dit juist geen beperking voor de groei hoeft te zijn. Want 2 Work gaat tegen de stroom in en heeft een succesvol werving & selectie apparaat waarin in de gehele EU de juiste werknemers gevonden worden.

De vraag is namelijk niet: zijn er nog wel mensen die willen werken maar hoe krijgen we deze mensen gevonden. En dat is ons specialisme.

Vacatures

WERKEN VOOR EEN GECERTIFICEERDE EN ERKENDE UITZENDORGANISATIE

Werken met zekerheid

Om onze eerlijkheid en betrouwbaarheid te benadrukken zijn we gecertificeerd en erkend op verschillende vlakken. Op deze manier is voor iedereen direct duidelijk waar Want 2 Work Uitzendorganisatie voor staat.