Want 2 Work, professionals met passie

Al bijna 30 jaar garandeert Want 2 Work aan haar klantrelaties een betrouwbare flexibele schil die het logistieke- en productieproces optimaliseert en effici├źnter maakt.
De afgelopen jaren constateerden wij dat de behoefte naar een andere benadering van de arbeidsmarkt toe nam. Vanaf het begin heeft Want 2 Work haar organisatie daarom toegankelijk en innovatief gehouden. En mede daardoor zijn we in staat om een unieke kwalitatieve dienst aan te bieden met oog voor het individu.

Door onze platte organisatie met korte communicatielijnen kunnen we doen wat we beloven. Zo zijn we een betrouwbare partner voor opdrachtgevers, medewerkers en iedereen waarmee we samenwerken.
Een transparante en eerlijke aanpak is voor ons heel logisch, want deze manier van werken past bij onze organisatie en onze medewerkers.

Om onze eerlijkheid en betrouwbaarheid te benadrukken zijn we gecertificeerd en erkend op verschillende vlakken. Op deze manier is voor iedereen direct duidelijk waar Want 2 Work Uitzendorganisatie voor staat.

We verplaatsen ons in de opdrachtgever en zoeken vanuit diens visie naar de juiste mogelijkheden. Door onze samenwerking en ervaring met zowel multinationals als het MKB zijn we een serieuze gesprekspartner voor uw flexibiliteitsvraagstuk. We denken graag proactief mee met onze klanten en zijn altijd op zoek naar innoverende oplossingen.